I museumskafeen på Rindal skimuseum lages maten fra bunnen av med skikkelig gode smaker. Vi tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner med produsenter fra nærområdet vårt og kortreiste, gjerne økologiske råvarer.
Vi har egen kjøkkenhage med urter, grønnsaker, potetåker og bær og blomster. Derfor kan tilbehøret variere litt etter sesong. Krumkakene og flatbrødet bakes på huset etter gamle oppskrifter. Her har du panoramautsikt både inne og ute, og ski-/turløype og badeplass rett i nabolaget.
Velkommen!
Spikkjefjøl
Ukens utvalg spekepølse, skinke og ost fra lokale produsenter, med husets potetsalat og sesongens tilbehør og hjemmebakt flatbrød.
Nybaka
Ferske rundstykker med godt pålegg. Spise her eller matpakke på tur?
Dagens kake
Varierer etter råvarer og kokkens kreativitet.
Bakels
Nystekte vafler med rørte bringebær og Røros-rømme eller med rørt tyting og brunost.
Krumkakedrøm
Hjemmebakt krumkakeskål med vaniljeis eller bringebærsorbet fra Kulinaris, sesongens frukt, bær og blomster.
Trykkblokker
Utvalg av hjemmelaget kjeks som har pynta seg.
Økologisk saft og brus
Vi serverer saft av ville blåbær, bringebær, norske epler eller hylleblomster fulle av sol samt perlende sommerfavoritter fra Safteriet.
Pinne-is
Håndlaget is på pinne fra Kulinaris. Vanilje med sjokoladetrekk eller jordbærsorbet.
Kaffe, te, varm kakao med krem.
Vi har dagens nykvernete kaffe og te fra Solberg & Hansen, du kan også kjøpe med deg din favorittpose kaffe eller te hjem.