Hopp til hovedinnhold

Museumskafeen

Kafeen på Rindal skimuseum ligger idyllisk og lett tilgjengelig i hovedbygget.

  • Spis inne i kaféen eller ta med ut på tunet.

I museumskafeen på Rindal skimuseum lages maten fra bunnen av med skikkelig gode smaker. Vi tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner med produsenter fra nærområdet vårt og kortreiste, gjerne økologiske råvarer. 

Vi har egen kjøkkenhage med urter, grønnsaker, potetåker og bær og blomster. Derfor kan tilbehøret variere litt etter sesong. Krumkakene og flatbrødet bakes på huset etter gamle oppskrifter. Her har du panoramautsikt både inne og ute, og ski-/turløype og badeplass rett i nabolaget.

Velkommen!

Vår sommermeny 2024

  • Lunsj i det grønne...
    1/6
    Lunsj i det grønne...
  • Nybaka. Surdeigsstykke med Høvding Sverre fra Orkladal ysteri med honning og valnøtter.
    2/6
    Nybaka. Surdeigsstykke med Høvding Sverre fra Orkladal ysteri med honning og valnøtter.
  • Nybaka. Surdeigsstykke med lettrøkt spekeskinke fra Hognamat og ost fra Orkladal ysteri.
    3/6
    Nybaka. Surdeigsstykke med lettrøkt spekeskinke fra Hognamat og ost fra Orkladal ysteri.
  • Krumkakedrøm

Hjemmebakt krumkakeskål med vaniljeis eller bringebærsorbet fra Kulinaris, sesongens frukt, bær og blomster.
    4/6
    Krumkakedrøm Hjemmebakt krumkakeskål med vaniljeis fra Kulinaris med sesongens frukt, bær og blomster.
  • Krumkakedrøm

Hjemmebakt krumkakeskål med vaniljeis eller bringebærsorbet fra Kulinaris, sesongens frukt, bær og blomster.
    5/6
    Krumkakedrøm Hjemmebakt krumkakeskål med bringebærsorbet fra Kulinaris med sesongens frukt, bær og blomster.
  • Varme drikker
    6/6
    Varme drikker

Spikkjefjøl                         

Ukens utvalg spekepølse, skinke og ost fra lokale produsenter, med husets potetsalat og sesongens tilbehør og hjemmebakt flatbrød.

Nybaka

Ferske rundstykker med godt pålegg. Spise her eller matpakke på tur?

Dagens kake     

Varierer etter råvarer og kokkens kreativitet.

Bakels                 

Nystekte vafler med rørte bringebær og Røros-rømme eller med rørt tyting og brunost.

Krumkakedrøm

Hjemmebakt krumkakeskål med vaniljeis eller bringebærsorbet fra Kulinaris, sesongens frukt, bær og blomster.

Trykkblokker                    

Utvalg av hjemmelaget kjeks som har pynta seg.

Økologisk saft og brus

Vi serverer saft av ville blåbær, bringebær, norske epler eller hylleblomster fulle av sol samt perlende sommerfavoritter fra Safteriet.

Pinne-is

Håndlaget is på pinne fra Kulinaris. Vanilje med sjokoladetrekk eller jordbærsorbet.

Kaffe, te, varm kakao med krem.

Vi har dagens nykvernete kaffe og te fra Solberg & Hansen, du kan også kjøpe med deg din favorittpose kaffe eller te hjem.

Museum24:Portal - 2024.11.12
Grunnstilsett-versjon: 2